пʼятницю, 8 травня 2020 р.

Увага! Графік проведення контрольних робіт з англійської мови в 10 класі


Графік проведення контрольних робіт з англійської мови в 10 класі
Читання 13.05 - час 10.00
Аудіювання 18.05 - час 10.00
Говоріння - до 21.05

Згідно з графіком завдання з читання та аудіювання, а також аудіозапис будуть розміщені на блозі. Час виконання завдань з читання та аудіювання — 1 година. Виконані завдання надсилати своєму вчителю (на платформу Google classroom (Пискливець Наталі Михайлівні, Проць Галині Володимирівні та електронну пошту Ігнатушко Ірині Вікторівні).
Завдання виконувати на подвійних листках у лінійку. Рекомендовано підготувати листок заздалегідь, щоб не витрачати часу, відведеного на виконання роботи.
Підписувати листок починачи з 8-ї лінійки посередині (поля подвійного аркуша з правого боку) за зразком:
Writing Comprehension Test
(Name Surname)
Class 10A/10B
School 7
Всередині листочка у верхній лінійці посередині написати Semester II.
Тоді нумерувати завдання та писати одразу відповіді (завдання не переписувати).
І цей листочок зберігати до вересня (як і всі інші письмові роботи та робочі зошити).
Завдання з говоріння. Оскільки розділ, який ми вивчали на дистанційному навчанні має назву “Moods and Feelings” (“Настрої та почуття”), пропоную записати на відео монолог або діалог (не більше трьох учнів в одному відео) про те, як змінилося ваше життя за останні два місяці і що ви при цьому відчуваєте. Можете сказати про те, як змінилися підхід до навчання, спілкування з друзями та родиною, хобі за цей час. Висвітлюємо і позитивні, і негативні моменти.
Бажано використовувати лексику з вправ 1, 2, 5, 6, с.56 SB, з вправ 8, 9, 10, с.57 SB, коли говоритимете про почуття, та з вправ 7, 11, с.57 SB, коли говоритимете про хобі. Коли говоритимете про негатив, в нагоді стане лексика з тексту про стрес на с.54-55 SB.
Тривалість відео — до 3хв. Якщо в одному відео двоє чи троє учнів, то рівномірно розподіляти час на кожного з учасників мовленнєвої діяльності. Вітається творчість і нестандартний підхід. Надіслати відео до 21.05 (можна раніше).

Немає коментарів:

Дописати коментар